dimecres, 24 de març del 2010

Els meus interessos i habilitats

Gràfics dels qüestionaris:
























Reflexió sobre les informacions obtingudes:

Del gràfic dels meus interessos, m'ha sortit l'artístic amb la més bona puntuació, perquè sí crec i m'agradaria fer el que m'han preguntat al qüestionari, però jo em vull decantar per ciències de la salut, que m'ha donat un 70%, però m'hauria donat un percentatge més elevat, és a dir un 90% si veiés documetals sobre el cos humà i altres relacionats amb aquest.

Del gràfic de les meves habilitats, m'han sortit bastants resultats elevats. Però el meu escollit és ciències de la salut.

Els meus valors morals són la inconstància perquè em falta voluntat, tinc capricis, sóc impacient, indecisa i mediocre. La responsabilitat perquè sóc compromesa, respectuosa, treballadora, solidària, complidora, fidel, sensata i madura. La honestedat perquè sóc honrada, autèntica, íntegre, transparent, sincera i valenta. La justícia perquè sóc bona, honesta, estricte, responsable, agraïda, tolerant, humana i compassiva. I finalment l'avarícia perquè sóc egoïsta, i desconfiada.


Qualificacións acadèmiques:

Les matèries que m'interessen són química, biología, física i matemàtiques. El resultat d'aquestes no és gaire elevat. La mitjana d'aquestes seria un 7.
La química, la biología i la física són les que més m'agraden, però em resulten una mica complicades.
A biología, per això, més endavant treballarem més el cos huma i els gens de l'ADN, etc. i crec que això m'interessarà més.

La meva descripció

Hem considero una persona inestable, és a dir que no sóc regular i tinc bastants canvis d'humor; lleial, nerviosa, pensativa, una mica rígida, alguns pensaments els mantenc des d'un principi de manera justa i segura. Difícilment em poden fer canviar el pensament; Sensible, variable, sociable, animada, ansiosa, apassionada, en temes concrets; apart, també em considero amable, amb respecte, justa, sincera, empàtica, carinyosa, extrovertida i fidel.